Meride.nl

Wanneer u een crematie of begrafenis moet plannen, zult u waarschijnlijk al eens iets over Meride.nl gehoord hebben. Je hebt de keuze om je kinderen of andere nabestaanden goed verzorgd achter te laten en dit kun je bijvoorbeeld doen je crematiekosten te bekijken en te bepalen hoe jij je uitvaart wilt regelen.

Het makkelijkste is om alvast het een en ander vast te laten leggen is een natura uitvaartverzekering. Het een verzekering die je crematiekosten dekt en je nabestaanden ook nog volledig ontzorgd na je overlijden.

Wat zijn de basis kosten crematie?

De kosten van een crematie zijn lager dan de kosten voor een begrafenis. Zo zijn er bij een begrafenis grafkosten en er wordt vaak voor een duurdere kist gekozen. Deze basis kosten crematie liggen tussen de 2.200 en 3.000 euro.

Een uitvaartverzorger rekent ongeveer 1500 euro voor een crematie en voor werk in het weekend vragen ze in de meeste gevallen een toeslag. Meride is een uitvaartverzorger die het regelen van een crematie of uitvaart voor u uit handen neemt.